2017: Awards & verhuizen

Share

10 Years of Direct

Omdat we trots zijn op de mijlpaal van onze tiende verjaardag, blikken we graag terug. Daarom lichten we telkens een jaartal uit waarbij we herinneringen ophalen en hoogtepunten delen.

Van alle jaren is 2017 er eentje die ons heel nauw aan het hart ligt, omdat we zowel op individueel vlak en als team grote stappen maakten. In onze hoek konden we steeds rekenen op klanten, vrienden en familie.

 

Erkenning van mede-ondernemers

JCI Belgium is een non-profitorganisatie met als doel om jongere ondernemers groeikansen te bieden die positieve verandering creëren. Dit doen ze voornamelijk via networking. 

Met de award Vlaamse Jonge Ondernemer bekroont JCI Vlaanderen dan ook de succesvolste ondernemers tot en met 40 jaar. Op die manier willen ze sterk, creatief en duurzaam ondernemerschap duidelijk in de verf zetten. Dat biedt heel wat mogelijkheden: Zo krijgen aspirerende ondernemers een aantal krachtige voorbeelden, en durven de genomineerden hun grenzen verleggen door het podium en de steun die ze hierbij kregen. 

Elke provincie in Vlaanderen heeft een laureaat. Op 22 maart verzamelen de vier Oost-Vlaamse finalisten zich in het Provinciehuis van Gent. Naast onze eigenste CEO Koen Lepez, vinden we ook Wouter Maenhaut, zaakvoerder van Dazzle-Events, Michel De Baer van OMCollective en Matthieu Voet van Newance. 

De Oost-Vlaamse finalisten van JCI Ondenemer van het Jaar

Een vakkundige jury, samengesteld uit oud-winnaars, beroepsorganisaties en specialisten uit de privésector, buigen zich over hun dossiers. Uiteindelijk kozen zij voor Koen Lepez op basis van zijn uitstekende prestaties, zijn authenticiteit en zijn visie als ondernemer. In het bijzijn van vrienden, familie en collega's wordt hij gelauwereerd als dé Oost-Vlaamse Ondernemer van het Jaar, een ware erkenning voor het harde werk dat hem steeds kenmerkt.

Koen wint JCI jonge ondernemer van het jaar - 1

 

Move on up! 

Welgeteld 47 jaar eerder zong Curtis Mayfield: "Just move on up, towards your destination, though you may find, from time to time, complication." De complicatie in kwestie was voor ons eigenlijk een luxeprobleem: Niet enkel op persoonlijk vlak vindt Koen succes, want het DirectIT-team blijft intussen verder toenemen, met zicht op nog meer aanwervingen.

Hierdoor begint de capaciteit van ons kantoor in het ondernemerscentrum op de Zonnestraat zijn limieten te kennen. Dringend tijd voor de volgende stap, nl. het TIO3. We nemen onze intrek op de lege rechtervleugel van de vierde verdieping, die we volledig ombouwen.

2017 - part 2 - Outside the new office building

Het TIO3 is een voormalig hospitaal dat initieel werd opgericht als veldziekenhuis tijdens de koude oorlog. Enkele jaren voordien werd het volledig getransformeerd tot een business center met een ruim aanbod aan kantoren, flexibele werkplekken en opslagruimtes, alsook tot een eventlocatie voor vergaderingen, seminaries, personeelsfeesten, bedrijfsevents en privéfeesten. TIO3 staat voor centrum voor Ondernemerschap, Opleiding en Ontmoeting met een sterke focus op Textiel en Innovatie. 

 

Welkom Pauline en Nicolas 

In 2017 verwelkomen we zowel Pauline De Vos als Nicolas Laureyns, die vandaag nog steeds een belangrijke rol spelen in ons verhaal, zowel in hun specifieke functies en als partners van Direct.

Pauline maakt haar intrede als projectmanager. Door haar ijzersterke affiniteit met onze kernwaarde People groeit ze na enkele jaren door tot onze Human Resource & People Manager. (foto: 2e links vooraan)

Met zijn uitgebreide kennis wordt Nicolas onze Senior Cloud & Citrix Engineer. Dankzij zijn kenmerkende honger groeit hij door tot Technical Solution Architect die de IT-omgevingen van onze klanten ontwerpt en implementeert. (foto: 3e rechts vooraan)

22181347_1481420988559871_3719115810146027511_o

 

Up next: 

DirectIT legt de volle focus op Managed Services & Security en ondergaat een rebranding.