Sharepoint: 10 of 1 versie van je bestand

Share

Stel dat je voor een belangrijk project werkt aan een document. Met het team zijn jullie er al weken mee bezig. En al tientallen versies verder. Tot de dag van de deadline eindelijk aanbreekt.

Jij krijgt de taak om het finale bestand naar de klant te sturen. Je gaat op zoek in je mappen, vindt een document dat eindigt op ‘FINAL’, en stuurt het door. Oef .
Alles achter de rug. Tot je een dag later door je mailbox gaat en een e-mail vindt met een bijlage waarvan de naam eindigt op ‘FINAL FINAL FINAL’. Oh neen!

Herkenbaar? Gelukkig bestaat er een tool om zulke situaties te vermijden: SharePoint .

Wat is SharePoint?

SharePoint is een online samenwerkingsplatform van Microsoft . Eén centrale plek waar je al je bestanden, gegevens en toepassingen veilig kan delen en beheren met je collega’s.

Zo kan je van overal werken . En omdat je sneller informatie terugvindt , heb je ook meer tijd om ermee te werken.

Eén versie van je document

Om terug te komen op dat probleem van daarnet: dankzij SharePoint hoef je dus niet meer te werken met 10 verschillende documentversies. Want als je een document uploadt op het platform, kan je er gelijktijdig aan werken met je collega’s.

En dan is er ook nog de versiegeschiedenis . Daardoor kan je perfect opvolgen welke wijzigingen wanneer zijn doorgevoerd. En zo nodig terugkeren naar een eerdere versie.

Conclusie

De managed modern workplace maakt het samenwerken voor jouw team aan hun projecten zoveel productiever.

Denk je dat deze app iets is voor jouw bedrijf? Kies dan voor onze managed modern workplace . Zo krijgen jij en je team alle tools – ook SharePoint – om nog productiever te zijn.