Microsoft Surface Hub 2, een introductie.

Share

De Microsoft Surface Hub 2 is ontworpen als een “all-in-one” toestel die samenwerking verstevigt door het aanleveren van platform voor vergaderingen, een digitaal whiteboard en een ultieme Windows 10 ervaring.

Het is een toestel uit de Surface-familie van Windows wat betekent dat het ontworpen is met Office 365 in het achterhoofd. Dit zorgt voor een toestel die elke onderneming kan versterken op vlak van veiligheid, samenwerking en efficiëntie.

 

Microsoft Surface Hub 2 Tools

A. Het scherm die je whiteboards vervangt.

De Surface Hub 2 heeft ofwel een 50 inch of 85 inch scherm. Uitgerust met een 4K scherm levert het jouw onderneming een enorme oppervlakte waar je kan (samen)werken. Het is een manier waar werknemers makkelijk designs kunnen delen, notities gezamenlijk maken en presentatiematerialen tonen. Alle Surface toestellen delen dezelfde schermratio’s wat het makkelijk maakt om displays te delen of afbeeldingen te maken en weten dat de proporties correct blijven.

Een dergelijk scherm helpt je jouw meetingsroom om te toveren tot een superieure ervaring met een interactief whiteboard. Een whiteboard zonder die vervelende wissers die de inkt verspreiden op elke mogelijke locatie.

De Microsoft Whiteboard integreert ook volledig met Office 365 wat betekent dat jouw notities altijd veilig zijn en beschikbaar op elk toestel en op elke locatie.

Leuk is ook dat de Microsoft Surface Hub 2 modulair is. Je kan hem aan de muur hangen, plaatsen op de speciaal ontworpen stand of een eigen stand. Hij is 40% lichter dan de vorige editie en dus veel mobieler, je verhuist hem makkelijk van kantoor naar kantoor.

B. Het scherm die videoconferenties verbetert.

  • 4K resolutie op camera- en schermvlak: De Surface Hub 2 heeft een ingebouwd 4K-display en bijbehorende camera. Dit zorgt voor feilloze videoconferenties die persoonlijker zijn dan ooit.
  • Tot 4 inkomende video feeds: Het toont tot 4 verschillende video feeds per toestel in de hoogste kwaliteit.
  • Top of the range stereo speakers: Gedaan met de lage kwaliteit audio die je tegenkomt in veel vergaderruimtes. Geniet van een geïntegreerde speaker die ervoor zorgt dat je alles hoort wat deelnemers vertellen.
  • Acht ingebouwde microfonen: Wat moet je met 8 microfonen? Ze zorgen voor een optimale manier om gesprekken helder en duidelijk door te sturen naar de andere deelnemers. Met ingebouwde AI die ervoor zorgt dat achtergrond geluid geneutraliseerd is gaat er niets belangrijk verloren.

C. De nieuwe hub voor samenwerking

De Surface Hub 2 behoort zoals eerder vermeld tot de Surface-familie van Microsoft. Het grote voordeel hier is dat veiligheid, productiviteit en samenwerking altijd centraal staat bij de ontwikkeling.

Een tweede voordeel is de naadloze integratie van Office 365. De Surface Hub 2 kan zich uniek profileren als hub om dit alles te coördineren. De verschillende departementen kunnen moeiteloos coördineren en samenwerken in hun office documenten, notities delen of vergaderen op de Surface Hub 2.

 

Ben je ook benieuwd naar de vele mogelijkheden van de Surface toestellen voor jouw onderneming? Contacteer ons dan.