De Direct-manier van werken

Share

Direct werd opgericht vanuit goesting om het beter te doen voor de ondernemers met hogere verwachtingen. Oprichter Koen Lepez zag de “gemiddelde” oplossing die Belgische KMO’s ontvingen van een “gemiddelde” IT-partner en wist dat dit beter kon. KMO’s werden niet optimaal ondersteund 
en de oplossingen, beveiliging en service waren meestal matig.

Als een leidende Managed Security and Services Provider (MSSP) bekrachtigen we samenwerkingen met bedrijven die een kritieke IT-infrastructuur onderhouden, om zo hun bedrijfsdoelstellingen na te streven en o.a. hun weerbaarheid inzake cybersecurity te vrijwaren. 

De manier van werken die we hierbij hanteren is “Envision - Align - Drive Value”.

 

Envision

We starten bij het begrijpen van uw organisatie en haar noden? Zo stellen we  vragen als: Waar wil je met uw bedrijf heen? Wat zijn de doelstellingen? Maar evengoed: Welke kernwaarden worden gehanteerd?

Met een zicht op uw toekomstvisie kunnen wij zorgen dat technologie uw uitdagingen makkelijker te overkomen maakt. Envision is onze manier om uw omgeving, bedrijf en toekomstvisie optimaal te leren kennen.

 

Align

Eenmaal we weten hoe u bestaat, zowel technologisch als vanuit uw waarden, kunnen we adviseren inzake (technologische) oplossingen. We kijken hierbij eerst naar de easy and quick wins en verbeteringen op korte termijn. Sommige zijn optioneel, andere zijn een absolute vereiste. De meest dringende zaken pakken we samen aan en voor de langetermijnoplossingen stellen we een roadmap op.

Bij Align is er veel aandacht voor de continuïteit, veiligheid en efficiëntie van het technologiegebeuren.

 

Drive value

Door onze samenwerking op lange termijn te bekijken kunnen we waarde creëren. Dit begint bij het uitvoeren van technische verbeterpunten die tijdens een assessment naar boven komen, maar het is en blijft een continu verbeteringsproces. Minstens één keer per kwartaal willen wij kritisch zijn naar onszelf en onze klanten en stellen we onszelf de vraag: Ligt ons aanbod nog steeds in lijn met waar uw organisatie heen wilt?

 

Group 1082-1

 

Elke medewerker in jouw onderneming moet morgen méér tevreden zijn en méér efficiëntie vinden in hun moderne werkplek dan gisteren. Dat is onze garantie.