Wat doet een Managed Services Partner als Direct voor de maakindustrie?

Share

In deze blog post gaan we dieper in op de samenwerking die we hebben met productiebedrijven. Hoe kan een managed services partner, zoals Direct, productiebedrijven ondersteunen in hun supply chain, time to market en zelfs logistiek? We gaan dieper in op het hoe en waarom plus de waarde van technologie in een productiebedrijf.

Technologie staat niet stil, je concurrenten ook niet. Fabrikanten moeten investeren in hun bedrijfsmodellen, nieuwe technologie implementeren en ondertussen ook de productieketen afstemmen op nieuwe noden.

Met al deze uitdagingen komen ook heel wat nieuwe opportuniteiten. Maar het is veel en de focus verlies je al snel. Je kan nu éénmaal geen expert zijn in productie, logistiek, consumentenveiligheid, regelgeving, supply chain, productieprocessen én technologie.

Een managed services partner, zoals Direct, zorgt ervoor dat de bedrijfssystemen tot in de puntjes zijn afgesteld op de productieprocessen of zelfs breder, de bedrijfsprocessen. Zo blijf jij de focus behouden op jouw expertise en neemt een managed services partner de technologie voor zich.

Hoe doen we dit?

Vertrouwde technologie

Als managed services expert weten wij welke leveranciers en technologie naadloos integreren met jouw business. Een focus op IT-prestaties en efficiëntie die voor een duidelijke toegevoegde waarde zorgen. Tijdens elke stap van de samenwerking kijken we wie en wat de beste fit is om jouw bedrijfsdoelen te behalen.

IOT in de praktijk

Een managed services partner zorgt voor ondersteuning bij je IOT-apparaten. Kwaliteitscontrole, bewaking van productiestroom en voorraadbeheer zijn bijvoorbeeld vitale functies in je onderneming. Maximale uptime, gegarandeerde veiligheid en dergelijke kan dus enkel gegarandeerd worden met kwalitatieve infrastructuur. Daar zorgen wij voor.

Continue monitoring

Een productie van 24/7 lopen op piekmomenten. Maar ook als het even rustiger is wil je niet verrast worden met toepassingen of machines die niet up-to-date zijn, onveilig of instabiel. Dankzij continue monitoring zorgt een managed services partner ervoor dat downtime minimaal is.

 

En dit vullen we aan met..

Een team van experten en een vCIO

Dankzij onze unieke samenwerking ontvang je een plan op maat van je bedrijfsdoelstellingen met heel transparante pricing. Zo kom je niet voor verassingen te staan maar heb je toch toegang tot best-in-class technologie, veiligheid en expertise.

Ons divers team aan engineers kennen de business staan klaar om je te ondersteunen. Zo moet jij niet zelf op zoek naar gespecialiseerde en moeilijk te vinden technologische profielen.

Een bewezen samenwerking met Microsoft Azure

Productiemachines draaien vaak nog lokaal. Maar waarom zou de rest van je onderneming nog op lokale servers moeten werken? De rompslomp, hoge kosten en sterke veiligheidsvereisten voor lokale infrastructuur is niet meer te verantwoorden tegenover het gemak van de public cloud.

Na meerdere implementaties kunnen wij aantonen dat een productie-omgeving op de public cloud de logische stap is.

Een garantie van groei

De samenwerking met een managed services partner is gebaseerd op groei.Als jouw onderneming groeit, groeien wij mee. We zetten dus alles op alles om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Wil je een snellere time to market, lagere productiekost per unit of een stevigere supply chain? Top, dan onderzoeken wij hoe technologie jou daarin kan ondersteunen.