Niet te missen: Cybersec Europe 2024

Share

content (3)

Ontmoet ons op 29 & 30 mei

De grootste cybersecurity beurs van Europa strijkt neer in Brussel en net zoals vorig jaar is Easi aanwezig. Onze grote stand staat opnieuw volledig in het teken van de nieuwste trends, technologieën en best practices op vlak van IT- en Cybersecurity-oplossingen.

Naast ons uitgebreid gamma aan diensten en oplossingen, vind je op onze stand ook de mogelijkheid om te netwerken met de knapste koppen inzake Cybersecurity.

We nodigen jullie dan ook van harte uit op dit prestigieuze event, waar je alles kan ontdekken over onze Managed Services en andere Easi-oplossingen. Kom en leer bij over SOC, SASE, AI in IT, of over wat al deze, en andere, afkortingen nu juist betekenen.😄

Bemachtig je gratis ticket

 

Praktische info

 

Herbeleef Cybersec Europe 2023

Co-CEO Thomas Van Eeckhout vat onze deelname aan de vorige edite samen:

 

 

Voor wie is Cybersec Europe?

In welke capaciteit je ook betrokken bent bij IT, of je nu ingenieur, CIO of zelfs CEO bent, we hebben voor elk wat wils.

Kom langs om te kletsen, vragen te stellen of gewoon om te zien wat er nieuw is op de markt.

 

Waarom is Cybersec Europe een niet te missen beurs?

Naast het ontdekken van de laatste trends is het dé plek om nieuwe ideeën op te doen of antwoorden te vinden op complexe vragen. Daarnaast biedt Cybersec Europe een uitstekende gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemden.

 

Reserveer je toegangsticket