Microsoft Surface Hub 2, de accelerator voor mobiliteit en samenwerking.

Share

Het belang van communicatie en samenwerking in de moderne onderneming kan niet meer genegeerd worden. De mogelijkheid om werknemers van overal te laten samenwerken op een efficiëntere manier blijft een uitdaging in deze moderne tijd. Vaker worden we geconfronteerd met werknemers die van thuis werken, verspreid zitten over meerdere locaties of gewoon in het buitenland zitten. Inzetten op een mobiele samenwerkingstool is dan ook broodnodig.

Eén van de mogelijke oplossingen om mobiliteit en samenwerking in verdeelde teams te optimaliseren is de Microsoft Surface Hub 2. Het is een toestel uit de familie van Surface toestellen die Microsoft ontworpen heeft. Elk toestel in de Surface familie heeft samenwerking, productiviteit en veiligheid als belangrijkste bouwstenen meegekregen tijdens zijn ontwerp. Het is heel belangrijk dus als je wilt inzetten op productiviteit en samenwerking dat je de juiste oplossing kiest

Wat is nu precies de Surface Hub en hoe kan dit je interne en externe communicatie verstevigen? We leggen het kort even uit:

Wat is de Surface Hub 2?

De Microsoft Surface Hub 2 is Microsoft’s generatie van samenwerkingsoplossingen voor kantoren. De focus ligt hier voornamelijk op efficientere communicatie bij verspreide kantoren maar het kan ook makkelijk gebruikt worden voor interne meetings. Het toestel zelf bezit over een groot 4K-touch display die ondersteund is door een hi-res camera, stereo speakers en een modulair design. Dit modulaire design zorgt voor een makkelijk te verhuizen systeem die van meeting room naar meeting room kan gerold worden. Je kan zelfs tot vier video feeds tegelijk lopen hebben met hoge kwaliteit zodat jouw meetings nog persoonlijker worden.

De Surface Hub 2 is zoals alle toestellen uit de Surface familie gebouwd met Office 365 in het achterhoofd. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde vorm van prestatie op het volledige gamma van Office programma’s.

Hoe versterkt de Microsoft Surface Hub 2 mobiele samenwerking?

Inderdaad, een scherm van 50 tot 85 inch is niet meteen iets waar je aan denkt als je mobiliteit moet opsommen. Wel willen we je vertellen dat de Surface Hub 2 een heel sterk wapen is om samenwerking en mobiliteit te verbeteren binnen je onderneming.

Samenwerken met verspreide teams gebeurt van beide kanten. Als de mensen op kantoor geen efficiënte manier hebben om met de werknemers buiten kantoor te spreken loopt het al stroef. De Microsoft Surface Hub 2 maakt het makkelijker voor mensen op kantoor en remote om te communiceren, samen te werken aan bestanden of brainstormen.

Ze doen dit door:

  • Hoge kwaliteit videoconferenties aan te bieden. Met een 4K-touch display die vier video feeds tegelijk kan tonen, een 4K camera en state of the art speakers. Zo is de Microsoft Surface Hub 2 een kampioen in het samenbrengen van werknemers ook al zitten ze honderden kilometers van elkaar.
  • Naadloze integraties met alle andere Microsoft toestellen. Elk Surface toestel deelt schermratio’s en is perfect afgestemd op Office 365. Dit stelt de Surface Hub 2 in staat om makkelijk te delen tussen Surface toestellen van presentaties en bestanden.
  • Digitale whiteboard functionaliteit. Het grote touch screen van de Surface Hub 2 kan optimaal gebruikt worden tijdens meetings en presentaties als whiteboard. Beter nog als je het scherm van de Surface Hub 2 deelt met de deelnemers binnen je vergadering. Op deze manier kan iedereen samenwerken op het whiteboard en zo een nieuw niveau van productiviteit bereiken.

 

Ben je klaar om jouw onderneming te transformeren met een Surface Hub 2 of wil je er meer over leren? Maak dan kennis met de werkplek van de toekomst en voel hem eens aan de tand of neem gewoon contact met ons op.