2015-2016: Belangrijke figuren doen hun intrede

Share

10 Years of Direct

Omdat we trots zijn op de mijlpaal van onze tiende verjaardag, blikken we graag terug. Daarom lichten we telkens een jaartal uit waarbij we herinneringen ophalen en hoogtepunten delen.

We gaan over naar 2015 en 2016, die vooral in het teken staan van een sterke verdere groei van zowel medewerkers als klanten.

Geen twee zonder drie

Dat alle goede dingen in drieën komen, denken ook Koen en Gary. Anno 2015 zijn zij beiden Managing Partner van het groeiende DirectIT, maar met  uitbreiding in het achterhoofd komt daar verandering in en halen ze Jeroen Dhondt in huis.

Daarmee trekken ze niet enkel een powerhouse van inzake System Engineering aan, maar besluiten ze een "triumviraat" te vormen: Jeroen wordt de derde Managing Partner van het jonge bedrijf. Zijn kennis inzake IT betekent een enorme meerwaarde.

1 - Jeroen becomes Managing partner -

Sven is our man

22555615_1493915357310434_6060268999137391143_o-1

Datzelfde jaar doet ook Sven Lion zijn intrede. Hij start zijn carrière bij DirectIT als Administration / Sales Officer.

Dat hij uitgroeit tot een van de sterkste steunpilaren van DirectIT, zal snel duidelijk worden. Zo zal hij enkele jaren later doorgroeien naar Business Process Manager en uiteindelijk belanden in zijn huidige positie als onze Managing Director. Daar komen we binnenkort nog op terug.

 

DirectIT krijgt het vertrouwen van Willy

Onze planeet kent heel wat bekende Willy's. Gaande van de liefdevolle orka uit de film "Free Willy", over countrylegende Willy Nelson, tot het excentrische personage Willy Wonka dat een imperium uitbouwde in de snoephandel.

De Willy die wij bedoelen heeft vooral met die laatstgenoemde iets gemeen: net zoals Willy Wonka is Willy Naessens een geniale en grote ondernemer wiens imperium over heel wat verschillende sectoren reikt, in zowel België als Nederland.

In één van die sectoren, namelijk de industriebouw, mag DirectIT de serverinfrastructuur op zich nemen. Dat we het vertrouwen krijgen van een speler van dit kaliber op de Belgische markt is niet enkel een teken van erkenning, maar opent ook heel wat deuren bij andere klanten.

Met veel fierheid mogen we velen van hen tot op vandaag nog steeds klant noemen. Strategische, duurzame samenwerkingen, daar mikken we op.

14517515_10210881356495739_3456367378636798027_n

Eindigen met een knal

Op de valreep van 2016 slagen we erin om het team van engineers opnieuw een heuse boost te geven dankzij de komst van Mathias Vandenbulcke. Op zijn teller staat meer dan een handvol jaren ervaring als System Engineer. Met die ervaring, gecombineerd met zijn sterke inzicht en go-getter attitude, bouwt Mathias heel snel een goede band om met onze klanten. Als zij een probleem ervaren, weten ze dat Mathias steeds voor hen klaar staat. 

 

Up next: 

Het DirectIT-team barst uit zijn voegen en Koen wordt Jonge Ondernemer van het Jaar.